175th Anniversary

Skapar framtiden sedan 1843

1843 grundades Stanley Works i New Britain, Connecticut, USA av Frederick T. Stanley och verktyg som inga andra i sitt slag började tillverkas. En unik historia av att leverera hållbara, innovativa och kraftfulla verktyg som försett generationer av hantverkare och "Gör-det-självare" med det dom behöver startades. Än idag lever inspirationen vidare med varje verktyg som bär hans namn.
Från det blygsamma måttbandet till avancerade digitalt anslutna mätinstrument är våra verktyg fortfarande riktmärken för kvalitet och hållbarhet och fortsätter att hjälpa till att bygga världen runt oss.

Vi har gjort några ganska ikoniska verktyg under åren, inklusive våra SweetHeart™ mejslar, som lanserades 1920 som ett minne till Stanley Works gamla president, William Hart (1884-1915) och Bailey®-hyveln.


Sedan 1843 har våra innovativa produkter hjälpt till att bygga, reparera och skydda vår värld. Idag fortsätter arvet, och vi har inte slutat att förnya oss. Kolla in några av våra senaste och bästa produkter.

Visa sortimentet