Hur hittar jag SKU, serienummer och produktdatumkod på mitt verktyg?

SKU
Varje STANLEY®-verktyg kan identifieras med SKU-nummer. Det bästa stället att hitta detta nummer är på streckkodsetiketten på förpackningen, men om du inte har denna hittar du ofta SKU-numret också på själva produkten.

Indication of how to find the STANLEY Handtools number SKU

SKU för handverktyg. elektroniska handverktyg och förvaringsprodukter från STANLEY är vanligtvis alfanumeriska och börjar med XTHT, FMHT, STHT eller STST. Till exempel XTHT0-33671. Ibland kanske dessa bara är numeriska, till exempel 0-20-244.

Indication of how to find the STANLEY Power Tools number SKU

SKU-koderna för STANLEY-elverktyg är vanligtvis alfanumeriska och börjar med FM. Till exempel FMC645D2.

Indication of how to find STANLEY other number SKU

Om du fortfarande har problem kan du gå till vår webbplats för att hitta rätt produkt – du hittar SKU-numret på den detaljerade produktsidan.

Serienummer

Serienumret är unikt för varje verktyg och finns ofta på samma etikett eller nära SKU-numret. Det kan bestå av enbart siffror eller en blandning av bokstäver och siffror. Om du inte hittar serienumret ska du ange inköpsdatum, till exempel 20062021.

Produktdatumkod

Produktdatumkod är tillverkningsåret följt av veckan. Det är en 8-siffrig kod. Den består av ett fyrsiffrigt nummer följt av ett tvåsiffrigt nummer, sedan ytterligare ett tvåsiffrigt nummer (som ibland är alfanumeriskt).

Indication of how to find the STANLEY tool production date