THE NEW STANLEY® FATMAX® MÅTTBAND

Vi introducerar vårt mest ergonomiska och mest hållbara STANLEY® FATMAX® Måttband någonsin.

Det nya STANLEY® FATMAX® Måttbandet håller sig rakt utan brott upp till 4 meter. Detta ger dig möjligheten att mäta längre, även när du arbetar ensam. Måttbandet är designat för att passa utmärkt i din handflata med ett bekvämt basebollinspirerat grepp. Den patenterade Twin-Core™ teknologin ger dig ett kompakt måttband som tar mindre plats på verktygsbältet.

Dessutom är det konstruerat för att hålla, med en nötningsbeständig MAXSHIELD™ bladbeläggning, den mest hållbara som någonsin applicerats på ett STANLEY® FATMAX® Måttband. Utöver detta gör vi det ännu bättre genom att applicera 2x* BladeArmor® beläggning för att förstärka de mest utsatta delarna på bladet. Sist men inte minst är måttbandet falltestat för att klara ett fall på 15 meter** och konstruerat för att klara de mest påfrestande av arbetsplatsmiljöer.


Rakare utan brott - Fantastisk standout

Bladet håller sig rakt och starkt upp till 4 meter utan brott vilket ger dig säkerheten att mäta från avstånd och möjligheten att arbeta ensam.


Förbättrad bladstyrka

Skapad för att hålla med en nötningsbeständig MAXSHIELD™ bladbeläggning, den mest hållbara bladbeläggningen någonsin på ett STANLEY® FATMAX® Måttband. Utöver detta gör vi det ännu bättre genom att applicera 2x* BladeArmor® beläggning för att förstärka de mest utsatta delarna på bladet och förstärka krokänden.


Kompakt design och förbättrad ergonomi

Utvecklad för att passa perfekt i handflatan med ett bekvämt baseboll-inspirerat grepp. Twin-Core™ teknologin möjliggör för en kompakt design vilket ger ett mindre måttband som sitter utmärkt i verktygsbältet.


Konstruerat för att hålla

Falltestad för att klara ett fall på 15 meter** och konstruerad för att klara de mest extrema arbetsplatsmiljöerna.+ Mer

  • Förbättrad och lättanvänd låsmekanism, lätt att manövrera och ett starkt lås att lita på.
  • Förbättrat och förstärkt bältesclip
  • Ögla för att säkra måttbandet reducerar risken att måttbandet hamnar på marken vid arbete på tex stegar eller högre höjder.
  • TRU-ZERO™ krok för exakta inner- och yttermått. Kroken rör sig längs säkerhetsnitarna för att kompensera för krokens tjocklek
  • Tillverkat i USA med globala komponenter
  • Vilket ditt yrke än är och vad du än tar dig för är vårt STANLEY® FATMAX® Måttband designat för att hjälpa dig att göra ditt jobb - det här måttbandet kommer att nå längre än dina förväntningar så att du kan prestera på topp varje dag.
  • Det är vårt mest ergonomiska, vårt mest hållbara STANLEY® FATMAX® Måttband någonsin, vidareutvecklat från de STANLEY® FATMAX® Måttband du redan vet att du kan lita på.

STANLEY® FATMAX® Måttband NEXT GENERATION 5 M

STANLEY® FATMAX® Måttband NEXT GENERATION 5 M

Se produkt

STANLEY® FATMAX® Måttband NEXT GENERATION 8M

STANLEY® FATMAX® Måttband NEXT GENERATION 8M

Se produkt

STANLEY® FATMAX® Måttband NEXT GENERATION 10M

STANLEY® FATMAX® Måttband NEXT GENERATION 10M

Se produkt


Med över 4 meters standout kan du räkna med ett blad som håller sig rakt utan att bryta ihop i första laget. STANLEY® FATMAX® Måttband når längre än du tror utan att bryta ihop.

Men hur länge kan dessa proffs hålla sig innan dom bryter ihop?

Ibland är det svårt att hålla sig lugn och sansad, speciellt under pressade förhållanden. Se hur dessa proffs reagerar när dom blir utsatta för den mest frustrerande arbetssituationen någonsin.

Jämfört med STANLEY® FATMAX® XTHT0-36004
** användbar efter 15 meters fall på packad mark