Pro as standard

Pro as standard

Vi är här av en anledning: för att hjälpa dig att få jobbet gjort bättre. Det gör vi sida vid sida med experterna som vet mer om verktyg än någon annan: folk i branchen. Vi lyssnar på vad de behöver och skapar produkter utefter det vilket gör STANLEY till vad det är idag. Det är det som gör att våra verktyg har PRO AS STANDARD.

 • ...

  Produktrecensioner

 • ...

  Tillfrågade slutanvändare

 • ...

  Intervjuer

 • ...

  Träningsdagar med slutanvändare

 • ...

  Medlemmar i vårat "Tool Crew"

Se hur vi skapade ett blad som varar 10 gånger längre för bara två gånger priset

Våra undersökningar har visat att folk i branchen förlorade så mycket som 40 minuter per vecka på att byta blad, speciellt när tunga arbeten utförs. Våra ingenjörer var övertygade om att de kunde hitta en lösning, och det gjorde de - ett blad med tungsten- carbide kant som utformats för att ge ökad hållbarhet, behålla sin skarphet och samtidigt vara tillräckligt stark för att inte brytas av - Tre viktiga faktorer som dagens proffessionella användare kräver av sina blad.

Lär dig mer

Se hur vi har utformat en mer ergonomisk brytbladsfuktion, som minskar risken för skada.

Genom att ha arbetat sida vid sida med våra slutanvändare har vi lärt oss att folk i branchen som använder plåtsaxar regelbundet har drabbats av Karpaltunnelsyndrom. Därför har våra ingenjörer designat en plåtsax som kan användas, även regelbundet, med minimal risk för ergonomiska skador. Detta gjorde vi i samarbete med United States Ergonomics.

Lär dig mer

Se hur vi har skapat ett laserpass som kan användas i ljusa miljöer- även utomhus.

Med ett sortiment av laserpass med röd stråle kände vi att vi hade en prefekt lösning för snabba och precisa mätningar. Då påpekade våra användare att den vanliga röda laserstrålen inte var idealisk för ljusa eller utomhusmiljöer, så våra produktutvecklare skapade då ett laserpass med grönt ljus. Vilket skapade en laserstråle som är 4 gånger ljusare än den konventionella röda strålen och är enklare att se.

Läs mer