STANLEY History
Om

VÅR HISTORIA

STANLEY® har satt standarden för kvalitetsverktyg och tekniska lösningar för specialister över hela världen i mer än 175 år. Med en lång erfarenhet av tillförlitlighet är STANLEY nummer ett 1 bland måttbandstillverkare i världen och fortsätter att driva branschen framåt med innovationer som produktserien STANLEY® FATMAX® samt handverktyg, batteri- och nätdrivna elverktyg, förvaring och tillbehör som får jobbet gjort.

Vi är stolta över vårt rykte om utmärkt kvalitet och arbetar ständigt med att testa, designa och förbättra våra produkter för att säkerställa kvalitet och maximal funktion. Att upprätthålla vår ställning som bäst i världen på det vi gör är mycket viktigt för oss, och för dina förväntningar på namnet STANLEY.

I mer än 175 år har våra innovativa produkter hjälpt till att bygga, reparera och skydda vår värld. Vi arbetar i dag vidare med detta arv. Utforska vår historia med den interaktiva tidslinjen nedan.

Field with wind turbine look from above.

HÅLLBARHET ÄR VÅRT LÖFTE

Våra produktutvecklingsprocesser inom alla verksamheter omarbetas för ökat fokus på tidig identifiering av hållbarhetsmöjligheter som kan hanteras under produktdesignfasen.

STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

STOLTA ÖVER ATT GE DIG STÖD

STANLEY är stolta över att stötta individer och team som möter varje utmaning med passion, strävar efter att konkurrera på högsta nivå och leverera exceptionella resultat i varje tävling eller match.

STANLEY Be A Force For Good

VARA EN GOD KRAFT

Ge kraft åt skaparna, vara innovativa med mening och skapa en mer hållbar värld – vi har ökat vårt samhällsansvar och införlivat det i vår vision.