STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

SPONSRING OCH PARTNERSKAP

STANLEY® är stolta över att stötta individer och team som möter varje utmaning med passion, strävar efter att konkurrera på högsta nivå och leverera exceptionella resultat i varje tävling eller match.

FC Barcelona Femini

Resultat i en annan liga! STANLEY är stolta över att vara FC Barcelona Femenis första tröjsponsor någonsin – en klubb som delar vår passion för resultat, innovation, jämlikhet och inkludering inom sport. Vi är glada över att få samarbeta med ett så ambitiöst och banbrytande lag – för närvarande mästarna i två ligor – som genom sina egna framgångar inspirerar nya kvinnliga spelare att förverkliga sin potential och sina drömmar. Denna enastående klubb har en enastående meritlista från de senaste åren, inklusive fem Women's League-troféer, tio Catalan Cup-segrar och sju Copa de la Reina-titlar.

STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

FC Barcelona

STANLEY är stolta över att stötta FC Barcelonas herrlag i vårt löpande avtal som officiell verktygspartner. Vi är mycket glada över att kunna fortsätta detta unika samarbete med en av de mest hyllade klubbarna i fotbollshistorien. Få klubbar i världen har vunnit så mycket som FC Barcelona, inklusive tre Europa League-titlar och tre världsmästartitlar för klubblag. Dessutom har klubben vunnit 26 La Liga-titlar, 30 Copa Del Rey och fem UEFA Champions League-troféer. Hemmaarenan Camp Nou har tar in 99 354 sittande åskådare och är den största i Europa. FC Barcelona är ett av de team som har störst globalt stöd, och bland de största följarskarorna på sociala medier inklusive mer än 103 miljoner Facebook-fans, 65 miljoner på Twitter och 94 miljoner på Instagram.

Racing drive Nathalie McGloing working on his racing car

Nathalie McGloin

Ända sedan hon drabbades av en allvarlig ryggradsskada vid 16 års ålder har racerföraren NATHALIE MCGLOIN engagerat sig i att hjälpa andra som har genomlevt liknande livsförändringar – och för att göra motorsport till något för alla. Förra året blev hon den första presidenten för internationella FIA Disability and Accessibility Commission, där hennes mål är att bygga motorsportens globala framtid för personer med funktionsnedsättning.

Under 2016 skapade Nathalie ”SPINAL TRACK”, en välgörenhetsorganisation som ger funktionshindrade personer chansen att frigöra sin potential, öppna upp nya möjligheter och ta del av unika racingupplevelser i ett specialanpassat fordon. Dessa spännande evenemang ger deltagarna friheten att prova något de kanske aldrig har trott att de klarade av, i en inkluderande och stöttande miljö.