The Measure of a Pro™

The Measure of a Pro™

Solid. Testad och äkta. För dem som är villiga att smutsa ner händerna för att höja ribban. Eftersom proffs mäts efter kvalitén på arbetet de lämnar efter sig. Det är fulländade arbeten och framsteg som är deras arv. Vårt arv? Det är enkelt. Det är verktygen som hjälper proffsen att uppnå sina mål, precis som vi gjort sedan 1843.

Det är så STANLEY blev The Measure of a Pro™.

Lyssna inte bara på oss. Vi har fått

54882

opartiska recensioner från människor som litar på våra verktyg och vår utrustning för att få jobbet gjort, och här är några av deras favoriter

Räckvidd är viktig

Vi introducerade det första stålmåttbandet 1931 och vi har utökat vår räckvidd sedan dess med målet att nå längre och bli bättre så att du kan göra ditt jobb så bra som du kan.

Se sortimentet

Svår att slå

STANLEY FATMAX elverktyg är utformade för att hjälpa dig att arbeta smartare och snabbare tack vare innovativ design. Med allt du behöver för att få jobbet gjort, oavsett om du är på jobbet eller hemma.

Se sortimentet

Få ordning förvaring

Kom till jobbet som ett riktig Proffs, med STANLEY och STANLEY FATMAX förvaringslösningar. Från sortimentslådor och mjuka väskor till verkstadsförvaring och anpassningsbara system, flexibelt så du kan hitta din perfekta förvaringslösning.

Se sortimentet

Pålitlig, oavsett uppgift

För knivskarp prestanda, välj STANLEY och STANLEY FATMAX knivar och blad. Med ett brett sortiment att välja från har vi en kniv och ett blad för varje jobb.

Se sortimentet